• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

    Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit AlbForum.AL duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Indoor Weather Station factory

A

astao49

Item No.CJ-8082T
Size156*40*96 MM
QTY60PCS/CTN
G.W.13KGS
ColorBlack
Multificational Digital Weather Station Clock for Home Bedroom with Backlight
Features
1.Calendar Range: range 2000-2099
2.Temperature Range: -10 ~ +61℃ ( 14.2 ~ +140℉ )
3.Humidity Range: 20%~99%
4.12-hour temperature trend curve
5.Four-level weather forecast: sunny, half-sunny, cloudy, rainy.
6.Query the history of MAX and MIN, update the temperature and humidity automatically.
Note:
Open alarm clock function, please have a try to press 12/24 button. If you have any problems about the clock or setting, please feel free to contact us
Packing List:
1 X Alarm Clock
1 X USB Cable(Optional)
1 X User Manual
Q1: Is this product with backlight?
A1: Yes.
If Powered by AAA batteries, it need press the top"Snooze/light"Button, the backlight will be on 8 seconds, or open the voice controlled function, when heard the sound, it will be on also about 8 seconds.
If powered by external power, the backligt will be on all the time
Q2: Why does my product screen display LLLL?
A2: If the temperature of your environment is within the thermometers' or hygrometers' measuring range, this error will occur if the probe is disconnected or damaged.
Q3: Why does my product screen display HHHH?
A3: If the temperature of your environment is within the thermometers' or hygrometers' measuring above the range, this error will occur if the probe is disconnected or damaged.Indoor Weather Station factory
website:http://www.chuangjiaelec.com/weather-station/indoor-weather-station/
 

Online statistics

Anetare Ne Linje
0
Vizitore Ne Linje
10
Total visitors
10
Top