• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

  Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit AlbForum.AL duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Registered members

 1. Ajsi

  MISS
  • Mesazhe
   6
  • Reaction score
   39
  • Points
   13
 2. Albo

  New member
  • Mesazhe
   0
  • Reaction score
   0
  • Points
   0
 3. AMG

  New member From Milano
  • Mesazhe
   6
  • Reaction score
   15
  • Points
   3
 4. ariol

  New member
  • Mesazhe
   0
  • Reaction score
   0
  • Points
   0
 5. BABYGIRL

  New member
  • Mesazhe
   0
  • Reaction score
   2
  • Points
   2
 6. BanditoS

  Member
  • Mesazhe
   33
  • Reaction score
   35
  • Points
   18
 7. Black_Mamba

  Jam**Unike
  • Mesazhe
   447
  • Reaction score
   815
  • Points
   93
 8. Blue_Eyes

  Member
  • Mesazhe
   1
  • Reaction score
   77
  • Points
   13
 9. BoBi

  Member
  • Mesazhe
   17
  • Reaction score
   44
  • Points
   13
 10. bossi

  Member
  • Mesazhe
   15
  • Reaction score
   81
  • Points
   13
 11. BURIMI-UN

  New member
  • Mesazhe
   0
  • Reaction score
   0
  • Points
   0
 12. Cobani

  New member From Al
  • Mesazhe
   4
  • Reaction score
   5
  • Points
   3
 13. Colombo

  New member
  • Mesazhe
   0
  • Reaction score
   2
  • Points
   2
 14. Dejv

  New member
  • Mesazhe
   6
  • Reaction score
   16
  • Points
   3
 15. dennisroof00

  New member From Germany
  • Mesazhe
   0
  • Reaction score
   0
  • Points
   0
 16. Dibrani

  Moderator
  • Mesazhe
   0
  • Reaction score
   0
  • Points
   0
 17. Dielli10

  New member
  • Mesazhe
   3
  • Reaction score
   3
  • Points
   3
 18. Djaloshi

  New member
  • Mesazhe
   0
  • Reaction score
   3
  • Points
   2
 19. DoMi

  New member
  • Mesazhe
   0
  • Reaction score
   0
  • Points
   0
 20. Editor

  New member
  • Mesazhe
   0
  • Reaction score
   0
  • Points
   0

Online statistics

Anetare Ne Linje
0
Vizitore Ne Linje
19
Total visitors
19
Top